Friday, January 22, 2010

fish spa

ni aku nak crite pasal fish spa yg aku g baru2 ni. 15 jan 2010 ritu aku dgn fmly aku g jusco bkt tggi nak g buat mnatang ni la. kulet kaki same tgn aku ade prob skt coz ritu aku ade t'slh mkn.haha. so aku nak srh ikan2 tu mkn kulet2 aku yg bermasalah ni.aku tak tau ape jenes ikan die pki,yg penteng bukan piranha kot...haha! mule2 igtkan xnak la buat dlu malu la kunon.try2 je.cecah2 tgn.aku org 1st yg celop tgn dlm kolam tu (terel la kunon).haha. aku dulu da pnh buat skali,so da x geli la.akak aku tkot2 + geli2 lagi. bile da try2 berjinak2 ngn ikan2 tu bpk aku pon da tye2 bile nak masok..aku po ape lagi laju je la.bukak kasot cuci2 kaki tros celop kaki dlm tu. woahh kene serbu kaki aku.tak sgke kaki aku ni laku gak.gumbire x terkate rsenye.haha. sementare aku n akak aku buat ni. mak aku g try urot2 kaki.wuuuu..bes2!


ni la die..! ni kolam yg ke-2.haha. kat sini die bg 30min utk buat ni (nak lebeh,byr lebeh).n dlm mse tu jgk korg boleh beraleh2.dr 1 kolam ke kolam yg laen.da boring 1 kolam pndah kolam yg laen.ni aku amek pemandangan lua. cntk plak ble tgk dr ats ni.huhu..

ni akak aku.semenanye die geli2 tu.tgk mke pon tau.muke senyum ketat.haha. byk gile gile gile pye ikan kat kaki die (uii knuri sakan!). tp mnurot org2 yg b'pengalaman psl mnde2 cani kalo kaki tu byk ikan dtg mean kaki die tu................. hahahahah!

aik iman pon nak try kehhh?? woahh..saluuuttt kat iman lah. cam aku gak terelnye. tak geli.tak takot! keje die kacau org tgh rilex2 menikmati gigitan2 ikan.hahah.

laen kali aku nak dtg lgi kasi ikan tu mkn kulet2 kaki aku yg byk berjln ni.mst dorg rindu..haha. mmg bes gile pyeee..!!!

2 comments:

MOQ said...

banyak ikan datang kat kaki maksodnye kaki die wangi bongok!

cek mona said...

mne kau dapat.!
ni ikan yang makan kaki koto punye baii!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...