Sunday, July 22, 2012

Selamat Pengantin Baru

Heloooo.. Selamat pagi :))

Oke.. harini aku nak cerita pasal cerita yg hampir nak basi pasal perkahwinan akak sy. tapi sebelum tu sy nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK.

Ekceli dah nak masuk 2 bulan akak sy kawen.. Pernikahan die berlangsung pada 5 May 2012 haritu. Resepsi dia plak pada 6 May 2012 lepas..

majlis ni tak penuh dengan adat pun. haa selalu orang kata majlis dipenuhi dengan adat bagai. tapi kami buat yang simple2 je. kalau tak silap aku, hantaran dorang haritu pun 5 berbalas 5 jugak. dan dorang takde bersanding. masa tu banyak diluangkan untuk menyambut tetamu. 

tak nak cerita panjang2. sebab takde benda nak cerita pon.. nak tunjuk gambar je..


Mira + Hafiz (Nikah - 5.5.12)

nindia nindia! hero dah sampai..! 

tu dia! perempuan pulak dah sampai.. yg baju hitam tu.. tu tu.. nampak kan..? haha!

lepas selesai solat asar. mereka dinikahkan lah.. dialognye cani "aku terima nikahnya bla bla bla.. dgn mas kahwinnya RM$$$$" dengan 2x lafaz. sebab yg 1st tu laju sangat. selalu practice leteww!
dah selesai..

tukar2 cincin

Mira + Hafiz (Resepsi - 6.5.12)

photo booth..

pengantin bersiap..

walimatul urus..

pengantin dah sampai..

ehhhh?? nak jugak.....

dimulakan dengan Bismillahhh.. bacaan doa pembuka masjlis

pengantin dan keluarga lelaki makan..

tetamu yg hadir tengah makan sama2 dengan perantin.. 

bergambar dengan family sebelah pengantin lelaki

tetamu VIP. ni lah doctor2 yang sambut kitorang masa lahir.. dari akak sy sampai adik sy dorang lah banyak amek berat. the best la mereka ni!

huuu dah ada ibu bapa mertua.. tak tahan mak..! huh tengok pose macam bodek jewww! haha!

family sebelah ibu

family sebelah babah

family saya.. dah bertambah. mak apak sy dah ada menantu. sy dah ada abang ipar..

gambar terakhir gedik2 saya sebelum majlis berakhir

*sume gambar diambil oleh crew MASPUTEH FOTOVIDEO. thanks :))

kepada kakak saya.. SELAMAT PENGANTIN BARU *raya tahun ni sorang2 la aku..*

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...