Wednesday, February 2, 2011

JALAN-JALAN CARIK MAKAN DENGAN IMAN

seperti yang telah dibagitau pada entry sebelum ni (klik! untuk baca), saya keje half day je harini sebab raya cina kan dah dekat.. lagipun harini tak lah bz gila macam selalu.

so bila bos saya menjerit mengumumkan bahawasanya kitorang boleh balik awal, saya dah terpiker2 mana saya nak merayau petang nanti. takkan nak duduk rumah je. boring.. memandangkan adik saya iman cuma sekolah pagi je petang dia cuti, saya rasa macam nak bertandak dekat mekdi je lah. mula2 ingatkan nak bawak pergi mall jalan2 makan aircond. tapi bile fikir bawak kanak2 bawah umur ni leceh sikit! kang hilang kene culik la bagai.. tak susah aku kang! haisss..

so petang tu saya balik terus amek iman siap2 dalam pukul 2.30 kitorang geraklah ke mekdi bukit tinggi..




kitorang oder 2 set HAPPY MEAL! happy-nye lah kami kan.. bhahah!





orang mekdi tu kata mainan untuk lelaki da habis, untuk perempuan je ada. i ni dengan hati tak rela bolehkan aje laa.. skali nahh kau.. dapat crown siuutt.. tengok2 macam PERINS & PERINSES kan...? ekceli saya paksa iman pakai menatang ni. segan la dia nak pakai (iman tau segan ke?). muka tak rela je dia


timekasih iman ketikkan gamba kak la tengah drive..

dah habis bab makan2 sampai kenyang, kitorang pun keluar dari situ dalam pukul 4pm++ cam tu la.. sempat jugak singgah dekat HARBOUR PLACE yang dekat dengan tempat keje ibu saya. sempat la jugak beli 1 seluar dekat eastwear. so balik pukul 5pm tu saya terus amek ibu dan teros balik rumah.


-cikmona-

2 comments:

~hAKim ZaiLAn~ said...

da besar panjang order happy meal lagi cik mona..happy sungguh..hahhaha...

cek mona said...

yelah. kalau beli happy meal dapat adiah. beli yg lain xde adiah. hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...