Saturday, December 25, 2010

BUKIT MERAH LAKETOWN

yeyy akhirnya ni lah masa yang aku tunggu2 kan sangat. huhuhuh.
kali ni aku nak menceritakan holiday bersama family aku dengan beberapa staff CCR Logistics Sdn Bhd pada 3,4 dan 5 dec lalu. hihi.. cerita dah busuk kan?? ni kirenye trip utk staff2 la.. so kebanyakan da disponsor. cuma tambah siket2 aje..
oke dah tak nak mengarot panjang kite tengok gambau je lah.!

'
'
'
'
'
'


driver kite untuk harini. haha ade 2 sebab nanti bole tuka2 shif. sorang penat tuka sorang lagik.!


ni adalah member geng tergedik yang terdiri daripada aku, ibu dan iman. org lain drive smpi nak pengsan ktorang dok blakang cam bos ketik2 gamba. bhahahahah!


mase lalu kat dalam terowong. haha cam batak je lalu terowong pon nak amek gamba. nak buat crite seram la kunon.!


bile dah sampai. check in n naik la kat atas cari bilek ktorg. ni bibik yang menyeret beg kitorang. over betol kannn.? tarik beg je kott..!



id=ni la num apartment kami. menawan bukan..?? '7744'



wahhhh. baiknye siap bukakan pintu lagi.. bagos betol.! *thumbs up*


bile da masok....... dan tara!! inilah view dari apartment ktorang. bole nampak suming pool. jalan raye. yang paling penting nama apartment ktorang. SURIA APARTMENT


ehh budak ni apahal???
haha ni la iman adik bongsu i. hmmm belom sempat nak panaskan buntot kat sofa apartment tu, die dah geledah beg capai baju berenang die then pakai pastu terkinje2 da tak saba nak terjon kolam tu dari tingkat 7. *hamboi melampau la crite aku ni. nipu je lebeh! haisss*


ni lah yang terjadi selepas terjon deri bengunan yang tinggi. adik2 kat ruma jgn jadi tak saba cam budak ni. lihat apa yg sudah jadi. tau2 tertibul aje.!


saya nak bagi name la kat gamba ni. hmmmmmm..?? cane kalo PASANGAN TUA YANG SEDANG BERSANTAI DI TEPI SUMING PUL.! bhahahaha! tengah dok tengok sambil ade rase jeles pada kanak2 yang sedang bermandi-mande dengan memakai bikini sahaja sambil ditemani pelampung, titibe pasangan ini memaksa amek gamba mereke. lihat2 cover habis ye mereke ber'2 tu



hah korang nampak tak ulat gonggok tu..? nampak tak? nampak tak!? kisah die mmg menyayat hati.. haha
ekceli aku yang ternampak macam ade ulat la kat dalam kolam tu. bile aku datang dekat.... sah! ulat gonggok yg cube selamatkan dirinye tapi tak berjaye. pastu aku panggil babah suroh amek. kalo takkk. kang ade yang jumpe ulat bersimpul dalam slua. bhahahah!





mase kat suming pil tu sempat jugak aku amek gambar apartment ktorg dari bawah.


lepas dah berjam2 dan berjam2 lagi ktorang dok kat suming pul tu, kami pon naik kat atas mandi2 bersiap untuk g dinner plak. yiiihhhuuuu! ni lah mase yang aku tunggu2 kan sangat. sbb aku da terlalu kebuloq.! *tujuan saya memilih gamba ini dari beribu2 gamba adalah kerana ingin memalukan individu kat depan yg over sgt ni. "hah padan muka kau! sape suro buat muke cam tu. tgk saya dan ibu masih mementenkan ke-CUN-an". ;)


dah oder2 makanan pon sampai. jeng jeng ni la die.!! name die nasik kukus. air pulak milo ais saje...


bile dah makan2 ktorang pusing2 jap kawasan tu n balik ke apartment balik untuk berehat dan tidododo laaaa..
besok nak banyak berjalan lagi. nak kene simpan tenaga! oowwyeeaahh!

4 comments:

micky eyqa said...

besnye bercuti

cek mona said...

yup! memang bes sangat2. lagi2 kalo da lame tak g holiday. huhu

Cz Aina said...

muke u same ngan mak..
100%..

cek mona said...

ye ke..? tapi ramai kate same dgn bapak. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...