Monday, December 20, 2010

panggilan mengejutkan

ooh macam tak sangka balik keje harini aku mendapat panggilan dari abah kate nak datang untuk amek aku balik keje. tapi yang membuatkan aku terkejut sakan bile abah kate "babah datang amek tau kejap lagi. NAIK MOTORRR...."

bile terdengar je kate2 tu aku terase macam dunie sekeliling aku gelap gelite, tinggal aku sorang meroyan2 menjeret2 ditemani bunyik motor 'vrooom vrooom vrroooommm' *lebey kurang camtu la bunyik die*. terngiang2 jugak ayat abah aku NAIK MOTOR NAIK MOTOR NAIK MOTORR..

ekceli aku bukan blagak sombong bongkak taknak naik motor, tapi rasenye dah bertahun dan bertahun2 dan bertahun2 aku tak naik motor. membonceng pon tidak apetah lagi menunggang.
plus aku baru bace surat kabar pasal eksiden moto sane. eksiden moto sini. haisss..

tadi plak aku g keje pakai baju kurung. lagi la terseksi seksa la aku nak naik sepanjang2 jalan tuh. aww malu rasenye nampak segale bulu kaki yang aku bele selame ni.


tengok.! aku terpakse pakai helmet yg besar dan berat. haha klaka. nasib baik sampai ruma kepale still terpacak lagi.! ooh aku siap kene sound ngn abah lagi time amek ganba ni. die kate "haihh tak habis.!!". dlm hati aku "beselah cani la anak perempuan, asek tergedik2 je amik gamba. oke la amek ganba cani dari amek ganba time mandi ke..! huh!"


haha naik motor pon naik motor lee.. janji selamat sampai ruma. best jugak dapat makan angin lua dari asek makan ekon je.! nak nak plak time tu baru abes ujan. sejuwk + nyaman gilewwwww!!

2 comments:

MOQ said...

poyonye.. jap. amek gamba time mandi tu ko nak tuju kat sape????????? booodooo betol..

cek mona said...

huh! sukati lah!
ntah ntah. xtau xtau.!
aku crite pasal org mandi pakai bikini kat laut pastu derang amek ganba. huh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...