Friday, December 17, 2010

si anak dara pak haji husin :))

dengan ini saya ingin mengisytiharkan bahawesenye kazen saya fara husin atau dgn name glamenye lala telah masuk kedalam dunia yang penuh dgn keremajaan. yihuuu!

hari ini 17 december 2010 genap lah umur si lala 18 tahun.. weewiitt!

huu jenoh jugak nak tunggu birthday kau yg dah nak ujong tahon ni ek. fuuhh!
meleleh jela ingus kau nengok orang lain da beday, tp kau tak beday2 lagik.. haha

tp takpe2....
hari yg kau tunggu2 sangat tu dah pon tibe kan kan kan.. :)))

ooh taknak bebel panjang2 dah, jom tengok tumbesaran si anak kecil ini. huhuhu


scroll ke bawah...






ke bawah...







dan ke bawah lagi..!







yaaa inilah die semase bayi2 lagi. gemok dan jugak kiuuut sgt!
mase ni mmg 0-0 la org kate. name sniri pon tau tau apetah lagi abc dan 123 kan..!

+

+

+

+

+

+


taraa! ini lah die semase dah besa!(sekarang la..).
wow very de 'kerengge' lah u pye body.. i like! awww!
*ooh nampaknye lala da lawan saya. oke! lepas ni nak kene diet.! huh!






ooh ooh sekarang lala dah pon melanjutkan pelajarannye ke peringkat diploma di UNISEL shah alam. disane die adalah si budak masscomm. aww i suke jgk.! haha




tp yg penting dalam bebel panjang2 tadi aku nak wish HAPPY 8teen BIRTHDAY fara hj husin.! priiitt!

+

+

kebawah lagi..

+

+

+


*ehem lala sicantik molek, sy tak minte ape2 balasan pon wish lala kat blog. cuma teringat kat cake coklat yg tebal tu je sambil higus meleleh2..hihi. :))) (paham kan maksod sy....?) bahahaha!

1 comment:

kjaharun said...

sedare kau ke ni??
wujud lg x die kt unisel tu??
hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...