Monday, December 20, 2010

TAK KUREK HIDONG!!


hakhakhak.. yaa maybe ade yang tak senang dengan tajuknye yang pengotor ni kan.!
awal2 aku nak say sori kalo time ni korang tengah sedap2 makan ayam goreng berempah ke.. sate ke.. dan mende2 yang melampau sedapnye
*aku plak yang terliur.
korang buat2 tak nampak suda laa..

berbalik pade cerite yang sepatotnye aku ceritekan. mase aku bangun pagi td aku asek bersin2 je dan yeah! aku dapat mengenalpasti masalah aku yg datang dari virus flu.! "oohhh tidakkk!" pekik ku. mungkin disebabkan malam tadi aku tido tak pakai selimut kot. togel je.! hadoiiii..
so aku pon teros bangun, mandi2 n siap2 g kerje even takde mood langsong. huh!

cane dengan flu aku??

huh kusangkakan panas hingga ke petang, rupanya hujan ditengah hari
(ade kene mengene ke mende ni), flu aku tak jugak baik sampai la masenye aku nak bertolak g keje.
disebabkan keadaan hidong aku yang da sakit asek lap2 je, aku mengambil kata putus untuk membiarkan jela ape nak jadik pon. malas nak lap2 dah. penat tau tak! penat!

bile da sampai opis, aku pon melangkahkan kaki masok ke opis dengan muke yg blur gile tahap gaban yang maximum.

*untuk maklumat, last aku tengok cermin pagi tadi adalah sebelum masok kerete. pastu aku dah tak tau ape jadik.

bile dah 2jam aku kat opis, aku terase nak p tengok cermin sebab cam ade sesuatu yang kurang menyenangkan dihidong ku. nak dibiarkan tak sedap hati pulak. bile dah tengok cermin, oohhh gosshhh! alangkah terkejutnye aku bile aku melihat hidong ku.! tanpa disedari hidong aku telah membuang air besar.!
aku pon teros lah besehkan.. tak kan nak biau. kang ade yang tekejot sakan kang nengok rupe aku camtu.

sambil2 tu aku berpiker gak kot kot pagi tadi ade jumpe orang ke..
yaaa! aku teringat aku ade senyum kat sorang abg opis ni jugak. n... pagi tadi aku ade amek surat dari abang posmen dengan memberi senyuman yang manis sambil cakap "owkeyy cerime kaseyy.!".

agak2 derang nampak ke..?
kalo nampak pon takpe lah.. besok2 dorang da jumpe ramai orang dorang da lupe la kot kisah hidong aku ni.. hhihihihihi



2 comments:

MOQ said...

eyeewww!!! buroknye perangai ko ni pompuan

cek mona said...

burok aku datang skali2 je..
kau punye burok tu mmg tiap2 hari ade uki!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...