Thursday, January 6, 2011

KURANG BER-FB


haha yup kali ni aku nak cakap aku memang da kurang nak ber-FB dan dah jarang sangat2 nak online. alasan numbur 1.opkos la da boring kan. sebab ape boring..? sebabnye aku ni takde la ramai kawan sangat.. n berape kerat la sangat manusia2 tu nak mengomen romen kat wall haku. haha. tapi tak tau la pade sape2 yang ade beribu riban kawan yang salu komen romen dengan mereke. maybe dorang tak rase boring sebab ade kawan yang masih nak melayan kan.. *buat cerite sedey plak aku ni..*

tapi.... tapi.... tapi... aku da beralih minat aku untuk ber-beloging pulop.. huhu


dan di sini saya ingin menyatakan bahawasanya saya cintekan belog saya.. yihuuu!
i leb u belog!!
http://www.emocutez.com
kalau kat belog ni aku bole bebel sorang2, buat cerite panjang2 sampai bengkak jerijemari.. syok2 sniri.. tak kesah la ade orang bace ke tak kan..! haha


2 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

keen dh kurg berblogging skrg.. bz~ huk2~
fb plak, keen xde.. so, xkesah.. hik3~ ^_^

cek mona said...

aik camtu plak. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...